f0ll0wers cyuNK ~~

like ..like..& like

Thursday, February 23, 2012

Peluang Menangi Ipad 2.Iphone,Laptop Percuma :)

salam jumaat smua... smoga d hari ini kita akan mdapat kberkatan dr-NYa... 
hari nie,myra nk kongsikan kat korang mengenai U-LIKE !!!

U-LIKE??? sound like great ya??? hehehe

U-like 
.
.
.
.
.

Ulike.com.my adalah laman web untuk pengguna.
Laman web ini akan berkongsi maklumat, info terkini dan perkongsian ilmu mengenai pengguna dan barangan pengguna di Malaysia. Sekadar berkongsi apa yang terbaik dipasaran bersama ahli-ahli yang mendaftar mengenai barang-barang pengguna.
Apakah trend terkini. Produk kegilaan remaja contohnya. Mengetengahkan apakah produk-produk yang baik, produk yang berkualiti,yang tahan lama, produk-produk yang terlalu mahal, terlalu murah.
Ulike.com.my akan berkongsi tips membeli belah, pengurusan kewangan, bajet dan pelbagai bagi perkongsian dari kacamata pengguna kepada pengguna. Ahli Ulike boleh bertukar-tukar pendapat dan juga menyuarakan idea dan keluhan sebagai pengguna.

Ulike adalah percuma dan lebih hebat lagi memberi hadiah dan diskaun kepada ahli-ahli yang mendaftar dengan cabutan bertuah setiap bulan.
Ulike.com.my akan bekerjasama dengan pengeluar-pengeluar barangan pengguna untuk menyampaikan maklumat yang lebih tepat.
Mengupas maksud tersirat disebalik iklan-iklan atau promosi yang dilakukan oleh penjual. Memberikan penjelasan tentang produk dan servis yang dicadangkan kepada pengguna sebagai pembeli. Dengan ini pengguna lebih bijak memilih belian yang mana lebih baik dan bernilai untuk wang yang mereka keluarkan. Dengan usaha ini, pasaran pengguna (pembeli dan penjual) akan menjadi lebih matang dan secara tidak langsung menjadi pemangkin kepada ekonomi Malaysia.

Diharap dengan sokongan anda dan pengguna di Malaysia. Idea Ulike.com.my dapat mencapai matlamatnya dan bersama dikembangkan ke peringkat yang lebih tinggi. Memberi situasi menang-menang kepada pengguna dan peniaga. InsyaAllah.

Kelebihan Yang Anda Peroleh Melalui Pakej ULike.com.my
Anda berpeluang untuk menerima hadiah yang lumayan dengan tiada modal. Pendaftaran adalah percuma.
Kami menyediakan sistem website yang beroperasi 24 JAM, dan membolehkan anda menaja rakaniaga baru setiap masa dan selamat.
Setiap ahli yang mendaftar diberikan laman web PERCUMA untuk membantu anda mempromosikan laman web ULike.com.my kepada umum.
Dengan laman web percuma daripada ULike.com.my, anda berpeluang mendapatkan downline dengan mudah dan dibantu oleh upline dan admin ULike.com.my sendiri.
 

Tiga Langkah Mudah Untuk Anda Sertai ULike.com.my
Daftar percuma di  http://www.ULike.com.my/myra91 
Promosi laman web referral anda. Bina downline seramai yang mungkin.
Cabutan bertuah akan berlangsung. Jika rakan tajaan anda menerima hadiah daripada cabutan bertuah, anda turut menerimanya juga.
 

Promosi laman web referral anda. Bina downline seramai yang mungkin.
Cabutan bertuah akan berlangsung. Jika rakan tajaan anda menerima hadiah daripada cabutan bertuah, anda turut menerimanya juga.http://www.ULike.com.my/myra91

 No comments:

My Blog List