f0ll0wers cyuNK ~~

like ..like..& like

Friday, July 1, 2011

RUGI BESAR klau anda x kenal siapa Muhammad Hanafi ????


wink...wink...pejam pelik pejam pelik..dah malam pun...tapi???

myra nk story morry hal pg tadi la...
maklum lah dh jd rutin khidupan myra kan... online setiap hari kata kan <^_^> ...tapi !!! ari nie ada kjutan buat myra...seronok x tkata d buat nya...



Hari nie 

myra online fb & myra trima byk request yg nk jd fren...tapi???yg mgejutkan myra bila MUHAMMAD HANAFI add fb myra...korang tau ke sapa dia tu???hmmm....mesti x taukan..sbb tu bukan nyer nama glamor dia...Tapi klau myra sebut
, korang kenal x????hehe..mesti kenalkan...walaupun dia bukan juara Rajalawak musim ke 5 ....













hehe....tapi??? klau myra x tunjok bukti,mesti korang x caye kan???sapa lah myra dia nk add kan???





nie bukti ..myra x tipu ...


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.






nie myra print src dr home myra :)



nie plak myra print scrn dr fb EPY (photo)



yg nie plak fb EPY (Wall)
hahaha..ini bukti yg paling penting..confirm or not :P

myra confirm la...dah myra minat kat EPY !!!

 guyz....mehh myra kongsi biodata EPY ...






Nama Sebenar  : Muhammad Hanafi Bin Rusmadi.
Nama glamor    : Epy.
Umur                  : 18.
Asal                    : Kedah.
Status                 : Bujang < sapa single >
Pekerjaan         : Baru habis sekolah.
Pengalaman      : Hurmmm, tiada kot.
Kebolehan selain melawak : Berlakon, melukis dan menyanyi.
Pelawak kegemaran            : Stephen Chow kerana lawaknya spontan, lucu, tidak mementingkan logical. Sentiasa melakukan kejutan dan idea yang bernas.
Mengapakah menyertai Raja Lawak: Ingin mengembangkan bakat yang sedia ada.
Jika diberi peluang untuk menjadi hero, siapakah anda?: Keluang Man.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
   

hm....okay la..myra nk out nie..nk kuar jap ngn akak...apa2 pun myra happy sgt2 tau..EPY add bukan senang ...hehehe...klau ada pluang mmg myra nk jmpa EPY !!!!


myra + epy = hehehe < jgn marah tau> chill beybehhh !!!!






tata :)












My Blog List