f0ll0wers cyuNK ~~

like ..like..& like

Thursday, February 3, 2011

My New pages

Hye korang !!!!

aq nie nk promote skit new pages aq kat fb...

Dulu pages lama aq ---> Setia????No curang2....

Setia???? No curang2.........
sapa yg blom like page ini..jgn segan2 tekan button like ye...cyang korang!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hari ni plak aq nk promote page yg aq baru buat smalam... :p

korang blh lah rajin2 kan jari jemari utk like ye....

Aq Noty tapi Baek Aty Blog
Aq Noty tapi Baek Aty Blog


klau ade kkurangan dlm page or blog aq tu,maafkan lah ye...
sbb aq pun baru mceburi dunia blogger nie...
Dan
aq hanya insan biasa yg mampu buat kesilapan..ewwaahhh...
klau ade silap tu..aq nk kan tunkjok ajar korang ye..
meyh kita sama2 support dunia blogger nie...



Hot c0de chat with KSB by WAN MEJUEZ :P

Hye korang...nie...aq copy dr blog --> http://mejuez.blogspot.com/...

aq pun nk ucap tq buat admin KSB yg sudi tubuhkan group ini...sedikit sbyk blogger2 blh tambahkan follower :P ....& bkongsi idea...yg penting dpt bkongsi mslah yg d hadapi mereka :P...

tujuan aq tulis nie jgak nk bantu admin KSB promote kan code chat yg mereka  buat !!!

mudah saja la...khas buat member group Kami Si Blogger saja !!!

anda blh copy widget d bwh nie...widget nie d sediakan oleh admin KSB... http://www.facebook.com/wanzmejuez

Wanz Mejuez





* apa2 pun ...meyh kta sma2 sokong group KSB nie...


Copy code bawah ini :

Code Normal Saiz :




Code Small Saiz :







Cara copy : tekan CTRL+C, pastekan dekat HTML/Script (ALT+V)

Macam mana?? Okey???

Join Kami Si Blogger Sekarang! 


  • Tekan Untuk Pilih : Page 
  • Tekan Untuk Pilih : Group



Wednesday, February 2, 2011

Thankz Ben Ashaari !!!

BEN ASHAARI

Mana mungkin blogger2 sedunia tidak mengenali Ben Ashaari !!!
blogger yg semakin tkenal + top :)
apa yg nk aq katakan mana2 blogger  yg blom mgenali beliau,
SAH ANDA RUGI BESAR !!!

anda perlu melayari blog or fb beliau ...
search---> BEN ASHAARI

okay..tujuan utama aq tulis entry nie adalh aq nk merakamkan ucapan TERIMA KASIH  buat MR BEN...
yg sudi add fb aq...sdngkan beliau seorang yg tkenal :P follower pun mcecah lbh 8000 orang...
aq rasakan nie seakan2 hadiah paling special CNY la...hehe

 aq sngka kan aq brada d dlm mimpi ....terbang d awang2an ..chewahhh...
maklum lah aq dah jd member fb Blogger yg top+++ <^_T>  malu la...

* semua nk jdkan beliau sbgai idola...hehe...aq pun nk... :)







DonuT o0o Donut !!!!

Donut !! sdap tak?? korang tau ke ape tu donut ??? macam mane rupa dier????
klau tak tau,meyh aq tunjok :P

mcm2 jnis ade.. < klau manusia nie blh d katakan mcm2 ragam >



DONUT !!!!! D0NUT !!!! 0O0O DONUT !!!
ade yg bilang donut e2 persis lelaki lembut??x semua laki lembut e2 donut !! 
kita asyik nk mcari kkurangn & klemahan mereka..
kita snggup mnuding jari ke arah mereka,sedangkan 4 jari lagi mnunding ke arah kita sendiri 
♥ renung-renungkan lh ♥ 
jgn mudah buat tafsiran sseorang dr aspek luaran ye..klau baik luar,dlm busok x guna jgak..
so?? beristighfar la byk2
 ♥ fikir 1001 kali sebelum berbicara ♥

aq tulis bnda nie smua bkn nk tunjok belang aq...
aq juz kesian ada d antara mereka tsisih d luar sana tu...
mengapa tidak kita berikan galakan dan sokongan untuk mereka terus mjlankan  kehidupan mreka...
aq btol2 bengang bila ade sstgh individu memilih RUPA FIZIKAL sebagai bnda utama dalm mjalinkan psahabatan...
ape yg nk aq tegaskan d sini adlah,mereka jgak manusia biasa...
baik buruk pbuatan mereka biar TUHAN yng menilaikan nya...
bila kta timbal balik,mereka jgak punyai hak d dunia ini..
so .. STOP IT !!! 
jgn mudah mcari ksalah mereka  :P



Tuesday, February 1, 2011

Saya minat kat awak.....haha

korang kenal tak siapa Ahmad syamil....

mamat nie ada buat video kat u-tube...aq minat sgt2.....

d way dier nyanyi..dier buat aq tak blh tdo..hahaha 

korang dgr sendiri la... :P



find him on facebook : Ahmad Syamil

My Blog List